Voordelen

Kosteneffectief

Een luchtkussen systeem is een zeer kosteneffectieve transport oplossing. Vergeleken met de traditionele methoden vereist het een lage initiële investering en heeft ook weinig operationele kosten omdat er vrijwel geen slijtage van het systeem bestaat.

Tijdbesparend

Onze klanten sparen een hoop tijd uit, omdat ze zware producten op de millimeter nauwkeurig kunnen positioneren in een fractie van de tijd die nodig is met hun oorspronkelijke wijze van transport. Productieprocessen kunnen zeer flexibel worden gemaakt door toepassing van luchtkussen systemen met een zeer hoge betrouwbaarheid.

Zware en gevoelige apparatuur

Deze vorm van transport wordt vaak gebruikt voor de interne beweging van objecten, variërend van 100 kg tot meer dan 1.000 ton in allerlei industrieën. De transportvoertuigen kunnen uitgerust worden met een radio-afstandsbediening om een man-controle mogelijk te maken voor de grootste lasten. Het is ook ideaal voor gevoelige en dus vaak dure voorwerpen omdat de luchtwielen tijdens de beweging geen vibratie veroorzaken.

 

Ergonomisch

Omdat er bij deze vervoermethode vrijwel geen wrijving bestaat, kost het slechts 1 kg trekkracht om een gewicht van 1.000 kg te verplaatsen. Aerofilm Systems produceert luchtrollers met de laagste bouwhoogte in de industrie, daarom kunnen de ladingen op een veilige manier van onder worden verplaatst.

Benefits Aerofilm

INFORMEER UW CONTACTEN OVER DEZE PAGINA