Over ons

Aerofilm Systems' activiteit op het gebied van luchtkussen transport begon meer dan 30 jaar geleden met het ingenieursbureau 'Ingenieursbureau van Brienen'. Sinds 1984 zijn alle luchtkussen gerelateerde activiteiten overgedragen aan Aerofilm Systems B.V.

 

Omdat luchtkussen transport onze enige activiteit vormt, zijn we uitgegroeid tot experts op dit gebied. We werken met een zeer deskundig team van ontwerpers, ingenieurs en productie-specialisten. De luchtkussen systemen worden in-huis ontworpen en ook compleet geproduceerd in onze 1.500m2 productiefaciliteit in Eindhoven.

 

Aerofilm Systems is het enige bedrijf dat zowel neopreen als polyurethaan luchtkussens produceert, zodat we u kunnen voorzien van het beste advies voor uw transport applicatie.

 

 

Onze locaties

Aerofilm Systems is vertegenwoordigd in het de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland met haar drie zusterbedrijven: Aerofilm Systems Inc., Aerofilm Systems UK Ltd. en LS Luftkissen Systeme GmbH. Dankzij het uitgebreide netwerk van distributeurs zijn de rest van de landen bedekt en verkoopadvies en service altijd in de buurt.

 

Waarom Aerofilm Systems?

Met al meer dan 30 jaar ervaring, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Aerofilm Systems B.V. luchtkussens en luchtkussen transportsystemen. We hebben in deze periode een wereldwijde clientèle opgebouwd met gerenommeerde klanten. Ieder met zijn eigen interne transport uitdaging, welke is opgelost met onze kennis en expertise op luchtkussen gebied.

 

Onze hoofdvestiging in Eindhoven, Nederland

INFORMEER UW CONTACTEN OVER DEZE PAGINA